Eindelijk! Laatste raadsel uit 'The Hangover' na bijna 13 jaar ook opgelost

Eindelijk! Laatste raadsel uit 'The Hangover' na bijna 13 jaar ook opgelost

Want waar kwam die kip toch ineens vandaan?

De meeste mysteries uit de meer dan succesvolle en populaire The Hangover-trilogie zijn inmiddels wel opgelost, maar over één vraagstuk blijven fans hun hersens breken.

The Hangover was een komedie gebouwd rond mysterie, onvoorspelbaarheid en schokwaarde. Er was geen gebrek aan schokkende 'WTF'-momenten in de lange speelduur.

Maar waar kwam die willekeurige kakelende kip ineens vandaan die door de hotelkamer waggelde? Het plot werd grotendeels uitgelegd en ondanks dat de kip in meerdere scènes verscheen, dreigde hij bijna een achtergrondpersonage te worden.

Hoofdrolspeler Ed Helms (Stu) legt uit: "Die kip is de grote McGuffin. Het is nooit specifiek benoemd, maar volgens de regisseur kregen we hem om de tijger in de badkamer te voeren".

Ja, maar dan blijft alsnog de vraag staan
Het bewijs ligt in extra's op de Blu-Ray en DVD in een segment met de titel 'More Pictures from the Missing Camera'. Zoals de naam al aangeeft, worden kijkers getrakteerd op zo'n honderd extra foto's van het knotsgekke avondje uit in Vegas.

Onder deze ongebruikte foto's zijn er een paar die laten zien hoe de Wolfpack op een onbekend feest in een luxe villa allerlei seksuele handelingen uitvoert met hun gevederde vriend.

Gezien zijn rijkdom en status is het ook goed mogelijk dat het feest plaatsvond in de villa van Leslie Chow (Ken Jeong) en hij dus degene was die de kip bezat.

In Part III heeft Chow kooien vol agressieve kippen terwijl hij in Mexico hanengevechten organiseert en dit zou zijn waardering voor de dieren alleen maar verder onderstrepen.

Anderzijds is het gewoon mogelijk dat de Wolfpack het beest stiekem heeft meegenomen en na 13 jaar zullen de meeste kijkers ongetwijfeld hun eigen verbeelding wel hebben laten spreken.

NieuwsFilm

meest populair