'The Flash' gaat radicaal omslaan en supporters van Zack Snyder héél erg boos maken

'The Flash' gaat radicaal omslaan en supporters van Zack Snyder héél erg boos maken

En ons dwingen om afscheid te nemen van enkele geliefde personages...

Brachten we gisteren nog het eerste gerucht van 2022 met betrekking tot voortzetting van het SnyderVerse binnen het DCEU, is er vandaag juist een hele andere sappige scoop opgedoken.

Dit heeft weer te maken met DC's eerstvolgende titel The Flash en bij de fans van Zack Snyder komt het stoom nu waarschijnlijk al uit de oren.

De film van Andy Muschietti moet in november verschijnen en heeft naast de hoofdrol van Ezra Millers superspeedster ook ruimte voor oudgedienden Ben Affleck (Batman) en Gal Gadot (Wonder Woman).

De meest recente details komen nu onze kant op via het insidekanaal @MyTimeToShineH dat beweert dat The Flash ALLES wat Snyder de afgelopen jaren heeft opgebouwd volledig gaat wissen en een complete reset van het DCEU opzet. Dit betekent dat Affleck, maar dus ook Henry Cavill (Superman) tóch officieel klaar zijn en nooit meer zullen terugkeren.

Justice League 2.0
Bovendien zou Barry Allen aan het eind een nieuwe Justice League oprichten, bestaande uit hemzelf en Diana Prince samen met Sasha Calle's Supergirl, Leslie Grace's Batgirl en Michael Keatons Batman, maar ook Shazam! (Zachary Levi) moet onderdeel van het team worden.

Neem dit bericht voorlopig maar met een gezonde dosis scepsis, hoewel we moeten vermelden dat veel van bovenstaande overeenkomt met een eerder productierapport toen The Flash nog in ontwikkeling was.

We weten tenslotte ook al maanden dat Warner Bros. graag weg wil van het 'SnyderVerse'-tijdperk sinds de release van zijn Justice League, dus geheel verrassend is het ook niet. Houd FilmTotaal in de gaten!

NieuwsFilm

meest populair