Fans roepen massaal op tot boycot Warner Bros. na geruchten over de toekomst van DC Films

Fans roepen massaal op tot boycot Warner Bros. na geruchten over de toekomst van DC Films

Zack Snyder's filmreeks zou terzijde geschoven worden.

De fans van Zack Snyder's DC-films zijn volhardend. Als Warner Bros. gedacht had hen wel voor zich gewonnen te hebben met Zack Snyder's Justice League, zitten nu een paar teleurgestelde studiobazen op het hoofdkantoor.

Vandaag roepen fans zelfs op tot een boycot van filmstudio Warner Bros., zolang het SnyderVerse niet hersteld wordt. Dat komt met name ook doordat de studio kiest voor een nieuwe richting voor de DC Films-franchise. Er wordt ingezet op nieuwe personages en minder focus gelegd op oude bekenden.

Uiteenlopende verhalen
Tegelijk diversifieert Warner Bros. de franchise enorm. Immers krijgen we in The Flash de SnyderVerse-versie van Barry Allen te zien, maar is ook Michael Keaton terug als zijn versie van Batman. Naast die van Ben Affleck.

En dat niet alleen: men bouwt ook aan nieuwe toffe helden, zoals Batgirl, Blue Beetle en de antiheld Black Adam. Maar fans lijken vooral moeite te hebben met het idee dat het SnyderVerse voorbij zou kunnen zijn in zijn oude vorm.

Immers werkt men ook aan een nieuwe Batman (Robert Pattinson), krijgen we een nieuwe Superman (van Ta-Nehisi Coates) en meer. Kortom: de richting is wat onduidelijk en onzeker en dat lijkt de fans te steken:



NieuwsFilm

meest populair