Verbannen Bam Margera verschijnt tóch nog even in 'Jackass Forever'

Slechts voor één stunt...

Arjen Rooseboom 13 januari 2022 13:57 in Algemeen
Een paar weken nadat de opnames van Jackass Forever waren hervat, maakte ster Bam Margera bekend dat hij was ontslagen.

Later spande hij een rechtszaak aan tegen het productiebedrijf en veel van zijn medesterren. Op social media beweerde Margera dat sommige van zijn ideeën voor de film werden gebruikt, ook al was hij eruit geknipt.

Een nieuw rapport van Variety onthult echter dat de geroyeerde skateboarder/stuntman niet helemaal uit het eindproduct is verdwenen, maar slechts in één stunt zal verschijnen tijdens de complete speelduur.

Blijven altijd een zwak voor hem houden
Hij staat op de 45e plaats van de in totaal 49 artiesten. De lage plaatsing lijkt te maken te hebben met dat ene optreden. Hoofdrolspeler en producent Johnny Knoxville: "We wilden hem natuurlijk de hele tijd, maar helaas werkte dat niet. Het is echt hartverscheurend, want we houden allemaal van Bam. Hij is onze broer, weet je? Ik hoop dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft, want we geven heel veel om hem".

Het vierde franchisedeel verschijnt in februari en wordt wederom geregisseerd door Jeff Tremaine. Vele oudgedienden keren een laatste maal terug naast nieuwe gezichten die wat meer kunnen hebben.

NieuwsFilm