Christian Bale verkozen tot beste Batman

Christian Bale verkozen tot beste Batman

Over een paar weken zien we of hij concurrentie krijgt.

Over zo'n anderhalve maand moet The Batman in de Nederlandse bioscopen verschijnen. De film van Warner Bros. en DC Films zal ons een nieuwe Batman introduceren, de eerste na de Batman van Ben Affleck. De vraag is of Robert Pattinson de beste Batman tot op heden kan doen vergeten.

Die beste film-Batman tot op heden komt overigens niet van Affleck. Een poll van GameSpot wijst namelijk uit dat de Batman van Christian Bale nog altijd heel veel fans heeft.

Bijna 300.000 stemmen waren er op de poll waarin gekozen mocht worden de acteurs Adam West, Michael Keaton, Ben Affleck en Christian Bale. De eerste drie scoorden rond de 10 procent van de stemmen. Bale kreeg de overige 66 procent van de stemmen.


Christian Bale de beste Batman
Bale speelde de rol van Bruce Wayne in de trilogie van Christopher Nolan, die verscheen van 2005 tot en met 2012. De reeks bestaat uit Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises.

Voor de fun plaatsen wij hieronder ook nog even de poll. Eens kijken of de uitslag een beetje overeenkomt. The Batman draait vanaf begin maart in de Nederlandse bioscopen.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair