Bejubelde 'Wonder Woman' niet langer de topper van het DC Extended Universe

Het nieuwste hoofdstuk beter ontvangen.

Bram de Groot 24 januari 2022 09:08 in Algemeen
Sinds kort bestaat het DC Extended Universe - net als het Marvel Cinematic Universe - uit films en series. De filmreeks over de personages uit de strips van DC Comics werd deze maand namelijk uitgebreid met de serie Peacemaker.

De spin-off van de bikkelharde bioscoopfilm The Suicide Squad blijkt ook goed te worden ontvangen. De ontvangst is zelfs beter dan die van Wonder Woman uit 2017. En hierdoor is Peacemaker nu het best ontvangen hoofdstuk in het DCEU.

Sterk ontvangst Peacemaker
Op Rotten Tomatoes staat de serie van James Gunn nu op een mooie 94 procent op de Tomatometer. Dat is 1 procent meer dan Wonder Woman. Ook de Audience Score doet het sterker met 85 procent tegenover 83 procent. Alleen Zack Snyder's Justice League scoorde een hogere publieksscore met 94 procent.

Wonder Woman heeft het voordeel dat de score van Peacemaker nog kan zakken. Van de serie zijn nu vier afleveringen verschenen. Er verschijnen er komende weken nog vier en die kunnen invloed hebben op de ontvangstcijfers.

Heb jij al afleveringen van Peacemaker met John Cena (Fast & Furious 9, Vacation Friends) op een of andere manier gezien? En is deze serie de moeite waard volgens jou?NieuwsFilm