3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 25 januari 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Elysium (2013)
Regie: Neill Blomkamp | Cast: Matt Damon, Jodie Foster, Alice Braga, e.a.
2154. De allerrijksten wonen in paradijselijke ruimteschip dat uit is gerust met de modernste technologie. De aarde is hevig in verval geraakt en haar bewoners leven een armoedig bestaan. Voormalig autodief Max is voorbestemd om een revolutie te leiden van aardbewoners die evengoed de ruimte in willen. Defensieminister Rhodes doet er echter alles aan om deze met harde hand te onderdrukken.

World War Z (2013)
Regie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Fana Mokoena, e.a.
Voormalig VN-medewerker Gerry Lane en zijn gezin staan vast in een file wanneer om hen heen een virus toeslaat dat mensen verandert in bloeddorstige zombies. Ze weten te ontsnappen en Lane wordt vervolgens door de Amerikaanse regering ingehuurd om de oorzaak van de wereldwijde zombieplaag te onderzoeken. Hij laat gedwongen zijn gezin achter om in een race tegen de klok de mensheid te redden.

The Great Gatsby (2013)
Regie: Baz Luhrmann | Cast: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Elizabeth Debicki, e.a.
Nick Carraway, een beginnend schrijver, raakt gefascineerd door de steenrijke Jack Gatsby, zijn mysterieuze buurman die wel van een feestje houdt. Carraway ziet van dichtbij hoe Gatsby op obsessieve wijze zijn grote liefde Daisy voor zich terug probeert te winnen. Haar echtgenoot Tom Bunchanan, een rokkenjager van adellijke afkomst, staat zijn plannen echter in de weg.Meer kijktips nodig?NieuwsFilm