Alicia Silverstone aast op het DCEU, wil weer Batgirl spelen

Alicia Silverstone aast op het DCEU, wil weer Batgirl spelen

Uiteraard wil ze dat...

Alicia Silverstone, de ster (kuch!) van Batman & Robin (1997), waarin zij Batgirl speelde, laat weten dat ze openstaat om het masker en de cape opnieuw aan te trekken voor een toekomstig project.

Hiermee lijkt de 45-jarige actrice te hinten naar een rol in Batgirl welke momenteel wordt opgenomen voor streamingservice HBO Max.

Het vierde deel in de originele Batman-saga van Warner Bros. wordt over het algemeen beschouwd als één van de slechtste superheldenfilms aller tijden en Silverstone's performance werd lauw ontvangen.

Oude vs. jonge Barbara
Acteurs/actrices die hun superheldenverleden opnieuw bezoeken, lijkt op dit moment een rage in Hollywood door gebruik te maken van het multiversumconcept waarbij alternatieve dimensies openen.

Hierdoor kunnen er makkelijk verschillende versies van iconische personages in dezelfde verhaallijn bestaan ​​en zelfs communiceren.

Marvel Studio's beleeft momenteel één van hun hoogtepunten dankzij Spider-Man: No Way Home en gaat dit verder uitwerken in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar ook DC volgt later dit jaar met The Flash.

NieuwsFilm

meest populair