'Spider-Man: No Way Home' stoot 'Avatar' van een troon deze week

'Spider-Man: No Way Home' stoot 'Avatar' van een troon deze week

Een kleintje.

Pandemie of geen pandemie, Spider-Man: No Way Home laat zien dat voor sommige films het publiek nog met groot genoegen richting de bioscoop trekt. No Way Home lijkt in de Verenigde Staten op het punt te staan om Avatar in te halen aan de box office.

De film waarin je Tom Holland weer in de rol van Peter Parker, a.ka. Spider-Man kunt zien, is nog maar 10 miljoen dollar verwijderd van de film van Cameron aan de Amerikaanse box office. Met een verdienste van 749 miljoen dollar, is bijna zeker dat Spider-Man: No Way Home de 760 miljoen dollar ook wel gaat halen.

Niet de allerbeste
Spider-Man: No Way Home mikt dus hoog, maar zal niet de allerbest verdienende film worden aan de Amerikaanse box office. Avengers: Endgame staat er op de tweede stek met een box office van 858 miljoen dollar en Star Wars: The Force Awakens was goed voor 936 miljoen dollar. Dat lijkt niet meer mogelijk te zijn om te halen voor de film.

Tegelijk zijn Sony Pictures en Marvel Studios echt wel blij met de prestaties van deze film. Het is inmiddels de zesde best verdienende film in de geschiedenis met een totaal van 1,77 miljard dollar wereldwijd.

Daarmee zal de film niet de best verdienende in de geschiedenis worden, die prijs is wereldwijd wel nog van Avatar, met een verdienste van 2,8 miljard dollar.

NieuwsFilm

meest populair