'The Little Mermaid' gaat met de tijd mee; Krab Sebastian gaat rappen

'The Little Mermaid' gaat met de tijd mee; Krab Sebastian gaat rappen

♫ Diep in de zee? ♫

The Little Mermaid (Kleine Zeemeermin) is één van de vele live-action remakes van Walt Disney die volgend jaar in de bioscoop verschijnt.

Qua stijl wordt The Little Mermaid echt een musical en lijkt deze dichter bij voorloper Beauty and the Beast (2017) te blijven in plaats van bijvoorbeeld Mulan (2020), die het verhaal radicaal veranderde en de muzikale elementen schrapte. Liefhebbers van klassiekers als 'Under the Sea' en 'Part of Your World' hoeven zich dus geen zorgen te maken.

Extra songs
Een heleboel originele liedjes zullen wederom te horen zijn, maar de nieuwe projecten moeten ook met hun tijd mee, dus muzikant Lin-Manuel Miranda sluit een rapnummer voor Sebastian de krab niet uit.

Stemacteur Daveed Diggs gaat Sebastian vertolken en er is natuurlijk geen betere om een rap ten gehore te brengen. Hij won een Tony Award voor zijn rol als Markies de Lafayette en Thomas Jefferson in Hamilton.

Laten we dan in ieder geval hopen dat dit niet een bewerking wordt van het iconische nummer 'Under the Sea', maar een geheel nieuw liedje.

NieuwsFilm

meest populair