'Dune'- en 'Dark Knight'-acteur gecast in Christopher Nolans 'Oppenheimer'

'Dune'- en 'Dark Knight'-acteur gecast in Christopher Nolans 'Oppenheimer'

Opnieuw een bekend gezicht in de met topacteurs afgeladen film van Nolan.

Het is alweer bijna 15 jaar geleden dat we David Dastmalchian zagen in Christopher Nolans The Dark Knight, maar nu gaat de acteur opnieuw samenwerken met de regisseur die aan de wieg van zijn loopbaan als acteur stond.

Volgens The Hollywood Reporter zal de acteur, die afgelopen jaar nog te zien was in Dune en The Suicide Squad, namelijk te zien zijn in de film Oppenheimer van Nolan.

De opnames van Oppenheimer begonnen vorige week met Cillian Murphy in de hoofdrol van J. Robert Oppenheimer, een van de 'vaders' van de atoombom. Naast Murphy en Dastmalchian bestaat de mega imposante cast uit namen als Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine, Alden Ehrenreich en David Krumholtz. Het is nog onbekend welke rol Dastmalchian zal spelen in de film.

Over de exacte inhoud van Oppenheimer weten we helaas nog weinig, maar we weten wel dat het de eerste zwart-wit film zal worden die met IMAX-camera's wordt opgenomen. Wij rekenen ook op een aantal spectaculaire scenes met atoomexplosies.

Oppenheimer moet in juli 2023 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair