Carrièremissers: Scott Eastwood in 'The Suicide Squad' (na advies van papa Clint)

Carrièremissers: Scott Eastwood in 'The Suicide Squad' (na advies van papa Clint)

De herkansing had hem waarschijnlijk meer opgeleverd...

In onze rubriek 'Carrièremissers' gaan we dieper in op bepaalde keuzes van acteurs/actrices die achteraf gezien niet zo verstandig bleken. Vandaag is het de beurt aan 'zoon van' Scott Eastwood.

Scott Eastwood verscheen in David Ayer's Suicide Squad (2016) als een Navy SEAL-luitenant die Rick Flag (Joel Kinnaman) assisteert bij de missie van de groep. Het bleek hem niet mee te zitten toen hij vrijwel geheel uit het eindresultaat geknipt werd.

Toen hem werd aangeboden om terug te keren in The Suicide Squad van James Gunn, had hij grote twijfels. Het salaris was heel laag en er lag nog geen script voor hem om te lezen. Dus wat je doe je in zo'n geval? Papa om raad vragen.

Duidelijker kan niet
Na advies van zijn legendarische vader, Clint, wees Eastwood het aanbod dan ook af: "Hij zei 'Als het voelt alsof ze je echt nodig hebben en als het een goed aandeel is, doe het dan. Zo niet, dan niet.' Het antwoord op die vragen had ik toen nog niet en ik werd onder druk gezet, dus toen is het afgeketst."

Mocht de 'Ayer-cut' ooit gaan verschijnen, dan krijgen we Eastwood naar verluidt een stuk meer te zien. Tevens zal hij ook ongetwijfeld meer te doen hebben gekregen onder leiding van Gunn, dus wellicht had hij die kans moeten pakken?

NieuwsFilm

meest populair