Wat vindt het publiek van de nieuwe Batman van Robert Pattinson?

Wat vindt het publiek van de nieuwe Batman van Robert Pattinson?

Dit is de score op RottenTomatoes.

Nu The Batman in de bioscoop draait kunnen we kijken of de film bij het publiek net zo goed scoort als bij critici. Nou, daar hebben we zeker geen slecht nieuws over!

The Batman was ooit bedacht als een film waarin we Ben Affleck als de gemaskerde held zouden zien figureren en waarin hij zou strijden tegen de schurkachtige Deathstroke. Wegens een boel redenen achter de schermen kwam de film er niet en zagen we Matt Reeves plaatsnemen op de regiestoel.

The Batman-ontvangst
De film The Batman werd goed ontvangen door critici en is op weg naar een geweldig openingsweekend. Het bredere publiek heeft dus veel zin in de film met acteur Robert Pattinson in de hoofdrol.

Ondanks de duistere toon en de lange speelduur van maar liefst drie uur, blijkt het publiek wel warm te lopen voor The Batman.

Volgens CinemaScore krijgt de film gemiddeld een A- van het publiek, wat hoger is dan Batman v Superman: Dawn of Justice (B) en Justice League (B-). Dat niet alleen, hij scoort ook beter dan bijvoorbeeld Joker (B+) en The Suicide Squad (B+).

Kijken we naar de score van The Batman op Rotten Tomatoes, zien we dat 90 procent van het publiek de film ziet zitten.

NieuwsFilm

meest populair