Schamende Samuel L. Jackson doet bekentenis tegenover werkgever Marvel

Schamende Samuel L. Jackson doet bekentenis tegenover werkgever Marvel

Dat kan je toch niet maken, Samuel...

Acteur Samuel L. Jackson heeft de laatste tien jaar zijn banksaldo onder andere te danken aan zijn terugkerende rol van Nick Fury, zo'n beetje het gezicht van het Marvel Cinematic Universe.

In de 'Happy Sad Confused'-podcast geeft Jackson echter lachend toe dat hij zijn hele leven al veel meer een DC-fan is geweest en gebleven en eigenlijk nog nooit een Marvel stripboek heeft opengeslagen:

"Nou ik bedoel, we zijn allemaal acteurs, huurlingen. Ik weet niet of ik ooit een DC-script ga lezen waarvan ik zeg 'Ja, dit is dope!' Ik ben wel een DC stripboekfan, dus heb altijd hun comics gelezen."

"En om eerlijk te zijn, ik lees niet eens Marvel stripboeken. Ik kijk er een beetje naar en toen ik gecast was als Fury, keek ik naar de cover en dacht ik 'Wat ben ik hier aan het doen?' En dat was het en dan legde ik het weer terug."

Veel Nick Fury de komende tijd
Jackson maakt al deel uit van het MCU sinds de oprichting in 2008 met de release van Iron Man. Sindsdien verscheen hij in 11 titels (voor het laatst in Spider-Man: Far From Home) en naar verwachting zal hij weer opduiken in The Marvels en Ant-Man and The Wasp: Quantumania.

NieuwsFilm

meest populair