Ook deze drol met Sylvester Stallone knalt onverwachts de Netflix Top-10 binnen

Raar, maar waar...


Sinds 2010 geniet Sylvester Stallone van één van de meest vruchtbare periodes uit zijn lange en productieve carrière, maar dat betekent niet dat zijn slagingspercentage overal en altijd 100% is.

The Expendables-franchise, zijn terugkeer als Rocky Balboa in de Creed-franchise en zijn (stem)aandeel in The Suicide Squad van James Gunn werden allemaal goed ontvangen en er is meer op komst.

In Escape Plan deelde hij eindelijk fulltime het scherm met concullega Arnold Schwarzenegger waarna twee uiterst beroerde (= understatement) sequels volgden. Hierin werd Arnie "vervangen" door Dave Bautista.

Hades & The Extractors
Stallone zei achteraf dat deel 2 het slechtste was waar hij ooit aan meegewerkt had en Bautista gaf toe dat hij alleen maar aan het project meedeed om samen te kunnen werken met Sly. Toch tekenden beiden daarna voor een deel 3, maar eerlijk is eerlijk, slechter kon haast niet.

De twee titels hebben nooit de binnenkant van een theater gezien en verschenen direct op streaming, maar hier wordt Hades momenteel zeer goed bekeken. Volgens de site FlixPatrol heeft deze op Netflix de Top-10 lijst van 'best bekeken films' in meerdere landen behaald.

NieuwsFilm

meest populair