Nieuwe 'Thor'-film heeft nu al opvallend record

Nieuwe 'Thor'-film heeft nu al opvallend record

De trailer voor de Marvel-film komt wel erg laar.

We zijn nog een kleine maand verwijderd van Doctor Strange in the Multiverse of Madness, de volgende film in het Marvel Cinematic Universe. De film daarna verschijnt alweer in juli en dat is Thor: Love and Thunder. Die film heeft nu een opvallend MCU-record.

Vele fans schreeuwen al maanden om een trailer voor de vierde Thor-film, maar nog altijd houdt Marvel Studios de eerste beelden voor zichzelf. Nu blijkt dat er nog nooit zo weinig tijd tussen de eerste trailer en de release van een Marvel Cinematic Universe-films heeft gezet.

Tussen de eerste trailer voor en de release van The Incredible Hulk zat 93 dagen. Nu zit er zo'n 91 dagen tussen de trailer en de verschijning van Thor: Love and Thunder en het zijn voorlopig nog geen hints gegeven naar een aankomende trailer-release.

Nog zo'n drie maanden tot Love and Thunder
Ondanks dat Thor: Love and Thunder van regisseur Taikia Waititi op 7 juli in première gaat hebben we tot op heden alleen maar merchandise beelden gezien. De kans bestaat er een te grote connectie is met de gebeurtenissen is met Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Duidelijk is in ieder geval wel dat we in Love and Thunder een opvallend personage te zien krijgen, namelijk Mighty Thor van actrice Natalie Portman.

NieuwsFilm

meest populair