Campagne om Ezra Miller te vervangen door Grant Gustin in 'The Flash'

Campagne om Ezra Miller te vervangen door Grant Gustin in 'The Flash'

Fans pleiten ervoor...

Na het bericht dat Warner Bros. zich serieus gaat beraden over de toekomst van Ezra Miller in het DCEU en Fantastic Beasts-franchise na diens zoveelste misdraging, laten nu ook fans van zich horen.

Zij roepen de studio namelijk op om Miller in het aanstaande The Flash te vervangen door TV-Flash Grant Gustin en, indien mogelijk alle(!) scènes opnieuw te draaien om Gustin daarna te behouden als vaste vertolker.

Toen Millers Barry Allen eenmaal het DCEU binnenstormde via Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), speelde Gustin de rol inmiddels al twee seizoenen lang in The Flash van het Arrowverse.

Hij heeft de serie nu acht seizoenen geleid en zal binnenkort terugkeren voor een negende. Ondertussen speelde Miller in drie films waarvan volgend jaar zijn eerste solo-avontuur moet verschijnen.

De laatste tijd duikt de 29-jarige acteur Miller echter negatief op in krantenkoppen na meerdere arrestaties, woordenwisselingen, openbare dronkenschap, intimidatie, agressie en een straatverbod.

Het nieuws heeft ertoe geleid dat veel fans online hun mening hebben gegeven over wie de Superspeedster voortaan zou moeten spelen. En 1 naam kreeg meer steun dan wie dan ook en was trending op Twitter: Gustin.

Druk rechts onderin op 'bron' om meerdere tweets te bekijken ->

NieuwsFilm

meest populair