Will Ferrell (Anchorman, Step Brothers) naast Margot Robbie in de 'Barbie'-film

Will Ferrell (Anchorman, Step Brothers) naast Margot Robbie in de 'Barbie'-film

Dit project begint steeds interessanter te worden.

Hoewel veel mensen bij het nieuws van een nieuwe Barbie-film waarschijnlijk niet meteen zullen overlopen van enthousiasme, lijkt het project van regisseur Greta Gerwig een interessante richting te kiezen. Zo is grappenmaker Will Ferrell nu ineens toegevoegd aan de cast.

Ferrell komt terecht in een cast die al bestond uit o.a. Margot Robbie en Ryan Gosling, die respectievelijk Barbie en haar liefje Ken zullen spelen. Ferrell speelt schijnbaar de CEO van een speelgoedbedrijf, maar we weten nog niet of het hier om Mattel - het bedrijf achter Barbie - zal gaan.

De rest van de cast
De rest van de cast bestaat uit America Ferrara (Ugly Betty), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings),  Alexandra Shipp (Tragedy Girls), Kate McKinnon (Bombshell) en Emma Mackey (Sex Education).

Ferrell heeft al ervaring met films gebaseerd op speelgoed. De acteur uit o.a. Anchorman en Step Brothers speelde de kwaadaardige Lord Business in The Lego Movie. Zijn laatste grote filmrol was in de Netflix-komedie Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga uit 2020.

Barbie, een live-action film die regisseur Gerwig schreef samen met haar man en mede-filmmaker Noah Baumbach, moet ergens in 2023 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair