3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Choose or Die (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Toby Meakins | Cast: Iola Evans, Asa Butterfield, Robert Englund, e.a.
Schoolverlater Kayla woont samen met haar verslaafde moeder in een armoedige buurt. Om geld te verdienen knapt ze oude computers op. Op de geheugenkaart van een van die computers blijkt een verloren videospel te staan waarmee geld te winnen valt. Samen met haar vriend Isaac begint ze aan het mysterieuze spel. Al snel krijgen ze daar spijt van wanneer hun eigen levens op het spel komen te staan.

The Founder (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Lee Hancock | Cast: Michael Keaton, Nick Offerman, John Carroll Lynch, e.a.
De gebroeders McDonald's zijn echte pioniers. In een klein stadje runnen de twee een hamburgertent. Als de niet zo succesvolle, maar opportunistische verkoper Ray Kroc langskomt, ziet hij direct goudgeld in hun zaak. Kroc probeert de broers ervan te overtuigen dat zij hun zaak uit moeten bouwen tot wereldwijde fastfoodketen. De rest is geschiedenis.

Rise of the Guardians (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Ramsey | Cast: Chris Pine, Isla Fisher, Hugh Jackman, e.a.
De duistere boeman Git wil dat angst de wereld regeert. Om hem te stoppen, bundelen de vijf onsterfelijke legendes - Jack Frost, de Paashaas, de Kerstman, de Tandenfee en Klaas Vaak - voor het eerst hun krachten. Samen proberen ze de fantasie en dromen van alle kinderen over heel de wereld te beschermen en het kwaad te overwinnen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair