Grote vraag herrijst na trailer 'Thor: Love and Thunder'

Grote vraag herrijst na trailer 'Thor: Love and Thunder'

Waar is Gamora?

De trailer voor Thor: Love and Thunder gaf zeker nog niet zo heel veel weg. Het was meer een intro over de toon van en het verhaal in de tweede Marvel-film van regisseur Taika Waititi. Veel fans hadden wel gelijk een grote vraag na het zien van de beelden.

En die vraag is: Waar is Gamora? Dit is uiteraard het personage van Zoe Saldana dat in Avengers: Infinity War nog kwam te overlijden en in Avengers: Endgame zomaar van het toneel verdween. Haar locatie is onbekend.

"Where is Gamora? Who is Gamora? Why is Gamora?!"
Na de zoektocht in Infinity War krijgen we in Love and Thunder waarschijnlijk geen zoektocht te zien naar Gamora. De film zal zich richten op de clash tussen onder meer Thor (Chris Hemsworth) en de duistere Gorr the God Butcher van Christian Bale.

Fans zijn toch benieuwd waar Gamora is, zeker na het zien van de Guardians of the Galaxy in de trailer voor Love and Thunder. Naast Chris Pratt als Peter Quill / Star-Lord zijn ook Dave Bautista als Drax the Destroyer, Karen Gillan als Nebula, Pom Klementieff als Mantis, Rocket Raccoon (Bradley Cooper) en Groot (Vin Diesel).

Vermoedelijk zal de zoektocht naar Gamora in Guardians of the Galaxy Vol. 3 een rol spelen, te zien vanaf begin mei 2023.











NieuwsFilm

meest populair