Er zijn nieuwe beelden van Michael Keaton als Batman uit 'The Flash' vertoond op CinemaCon

Er zijn nieuwe beelden van Michael Keaton als Batman uit 'The Flash' vertoond op CinemaCon

De nieuwe beelden werden bij de Warner Bros. presentatie vertoond.

Nieuwe beelden van de opkomende The Flash film zijn door Warner Bros. op CinemaCon vertoond. Bij de nieuwe beelden was er onder andere meer te zien van Michael Keatons Batman.

In The Flash film speelt Ezra Miller de titulaire hoofdrol. Miller speelt deze rol als sinds Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016, maar de acteur werd zelf al gecast in oktober 2014.

The Flash
Na vast te hebben gezeten in een uitgebreide ontwikkelingsfase, lijkt de film nu echt uit te gaan komen. The Flash wordt geregisseerd door Andy Muschietti en volgt de avonturen van The Flash terwijl hij het multiversum verkent.

Hoewel het geen directe adaptatie is van DC's Flashpoint saga, zal het losjes gebaseerd zijn op het bekende verhaallijn uit de stripboeken. Ben Affleck en Michael Keaton keren beide terug als Batman, terwijl Sasha Calle voor het eerst de rol van Supergirl op haar neemt.

Beschrijving nieuwe beelden
The Flash werd recent verschoven van november 2022 naar juni 2023, maar alsnog werden er nieuwe beelden vertoond tijdens CinemaCon dit jaar. Dit is de beschrijving van de nieuwe beelden: "De tijd heeft een patroon in de opnames, met meerdere opnames van Barry die in de rij wacht. Barry rent uiteindelijk terug in de tijd om te zien hoe zijn moeder, Nora Allen, wordt vermoord. Keatons Batman, zegt op een gegeven moment, "You want to get nuts? Let's get nuts," met een glimlach op zijn gezicht, waarbij het citaat afkomstig is uit de originele Batman-film uit 1989. Hij doet dit in zijn Batman kostuum, zonder dat het masker zijn gezicht bedekt. Zoals verwacht heeft Bruce grijze haren, waardoor het duidelijk is dat dit een oudere Batman is. Michael Shannons Zod maakt ook een snelle verschijning terwijl hij een eerste blik werpt op Sasha Calle's Supergirl. Op de beelden is ook te zien hoe Keatons Batman op een motor rijdt terwijl een auto in slow motion over hem heen vliegt. Er is ook een shot van Keatons meerdere Batman kostuums in Wayne Manor, die allemaal variaties zijn van het kostuum uit de 1989-film."

Net als bij eerdere CinemaCons zullen de beelden van The Flash niet (officieel) online worden vrijgegeven, aangezien ze alleen werden getoond aan de aanwezigen op het evenement. Aan de beschrijving te lezen wordt de aandacht in deze nieuwe beelden vooral gelegd op Keatons Batman en Millers Flash, waarbij Afflecks Batman niet eens benoemd wordt in de beschrijving van de nieuwe beelden.

NieuwsFilm

meest populair