Marvel Studios schuift met twee grote MCU-films

Marvel Studios schuift met twee grote MCU-films

Ant-Man 3 en Captain Marvel 2 wisselen van datum.

Het Marvel Cinematic Universe op het witte doek trapt volgende week af met Doctor Strange in the Multiverse of Madness en in 2022 volgen ook nog Thor: Love and Thunder en Black Panther: Wakanda Forever. Nu zijn twee grote films voor 2023 van plekje veranderd.

Nu blijkt dat de derde solofilm van Ant-Man Ant-Man and the Wasp: Quantumania verplaatst is van 28 juli 2023 naar 17 februari 2023, terwijl The Marvels, het vervolg op Captain Marvel (2019), van 17 februari 2023 naar 28 juli 2023 verschuift.

Deadline meldt dat de productie van beide films goed verloopt, maar dat Ant-Man 3 verder in het productieproces is en dat het een eenvoudige beslissing was van de studio om de releasedatums te verwisselen.

Geen solofilms meer
Net als vele andere Marvel-films kunnen ook deze twee grote titels geen solofilms meer genoemd worden. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania zien we naast Ant-Man (Paul Rudd) uiteraard ook Wasp (Evangeline Lilly) en in The Marvels bundelen Captain Marvel (Brie Larson), Spectrum (Teyonah Parris) en Ms. Marvel (Iman Vellani) de krachten.

Overigens zien we in Quantumania ook Jonathan Majors als Kang the Conqueror uit Loki en The Marvels zou minimaal een relatie hebben met Secret Invasion.

NieuwsFilm

meest populair