'Black Panther: Wakanda Forever' komt nog steeds uit in 2022

Geruchten dat de film zou zijn uitgesteld worden van de tafel geveegd.

Zilko Tarici 13 mei 2022 11:43 in Algemeen
Het wachten op meer Wakanda gaat niet eeuwig duren. Disney's CEO Bob Chapek heeft namelijk voor eens en altijd bevestigd dat het vervolg op de blockbuster uit 2018 nog steed écht dit jaar verschijnt. En dat terwijl we nog niet eens een afbeelding hebben gezien.

Na reisjes door het multiversum in Spider-Man: No Way Home en Doctor Strange in the Multiverse of Madness en de bizarre taferelen in serie Moon Knight, worden onze ogen binnenkort eerste gericht op de serie Ms. Marvel en het langverwachte Thor: Love and Thunder. Daarna legt Marvel Studios zijn focus volledig op Black Panther: Wakanda Forever dat in november moet verschijnen.

Chapek zei er het volgende over:

"We blijven dit jaar content van hoge kwaliteit leveren in de vorm van series en films via onze verschillende kanalen. Het resterende deel van 2022 ziet er ontzettend sterk uit met titels als Obi-Wan Kenobi, Ms. Marvel, Lightyear, Thor: Love and Thunder, Black Panther: Wakanda Forever en natuurlijk Avatar: The Way of Water."

De opnames van Black Panther: Wakanda Forever begonnen in juni 2021, ongeveer een jaar nadat hoofdrolspeler Chadwick Boseman op 43-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van darmkanker. Producent Kevin Feige bevestigde eerder dat de rol van Boseman als King T'Challa niet zal worden overgenomen door een andere acteur.

NieuwsFilm