De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Jeffrey Kouters 15 mei 2022 10:53 in Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Senior Year (2022)
Regie: Alex Hardcastle | Cast: Rebel Wilson, Zoë Chao, Sam Richardson, e.a.
Na een mislukte stunt belandt cheerleader Ruby in coma. Twintig jaar later ontwaakt ze pas weer. De wereld om haar heen is flink veranderd en Ruby baalt ervan dat haar droom om koningin van het schoolbal nooit werkelijkheid is geworden. Ze besluit daarom terug naar de middelbare school te gaan om deze alsnog waar te maken.

Lion du périph (2022)
Regie: Louis Leterrier | Cast: Omar Sy, Laurent Lafitte, Izïa Higelin, e.a.
Ousmane Diakité en François Monge zijn twee agenten die elkaar na tien jaar opnieuw treffen voor een nieuwe zaak. Samen onderzoeken ze een moord in een politiek en sociaal verdeelde stad. Deze zaak blijkt groter en gevaarlijker dan gedacht door een dreigende samenzwering.

The Lost City of Z (2016)
Regie: James Gray | Cast: Charlie Hunnam, Sienna Miller, Robert Pattinson, e.a.
Aan het begin van de twintigste eeuw ontdekt de legendarische Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett op een van zijn tochten door het Amazonegebied de restanten van een mysterieuze oude beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal echter afgedaan als onzin. Fawcett is vastbesloten om opnieuw op reis te gaan om zijn gelijk te bewijzen.Lees ook:NieuwsFilm