3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te kijken

Hoop vermaak op de grote streamer.

Bram de Groot 22 mei 2022 22:30 in Algemeen
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie uiteenlopende sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Jumper

Regie: Doug Liman | Hoofdrollen: Samuel L. Jackson, Kristen Stewart, Diane Lane, Jamie Bell, Michael Rooker, Hayden Christensen, AnnaSophia Robb, Max Thieriot, Rachel Bilson | Kijk nuScience-fiction thriller waarin Hayden Christensen zichzelf kan teleporteren - hij ontdekt dat er meer zijn zoals hij en dat er ook gezworen vijanden bestaan..

Lucy

Regie: Luc Besson | Hoofdrollen: Morgan Freeman, Scarlett Johansson, Johan Philip Asbæk, Min-sik Choi, Analeigh Tipton, Amr Waked, Julian Rhind-Tutt | Kijk nuEen drugssmokkelaar slikt de drugs die ze moet vervoeren in en komt er plotseling achter dat ze superkrachten heeft.

I Am Legend

Regie: Francis Lawrence | Hoofdrollen: Will Smith, Alice Braga, Marin Ireland, Dash Mihok, Charlie Tahan, April Grace, Willow Smith, Salli Richardson | Kijk nuRobert Neville (Will Smith) is een briljante wetenschapper, maar zelfs hij kon het verschrikkelijke virus niet bestrijden dat de mensheid zou uitroeien. Neville blijkt echter immuun te zijn en is nu de laatste overlevende in wat nog over is van New York City en misschien wel de hele wereld. Drie jaar lang blijft Neville dagelijks radioberichten uitzenden en koestert hij de hoop andere overlevenden te vinden. Maar toch is hij niet alleen, want gemuteerde slachtoffers van de plaag liggen op de loer in de schaduwen en wachten totdat hij een fatale fout maakt. Neville heeft nog maar één missie: een geneesmiddel voor het virus vinden door zijn eigen bloed te gebruiken. Maar hij weet dat hij niet veel tijd meer heeft.

NieuwsFilm