Superster in 'Barbie'-film die het compleet anders doet

Saoirse Ronan en Dua Lipa in opvallende speelgoedverfilming.

Bram de Groot 21 mei 2022 13:50 in Algemeen
De aankomende live-action Barbie-film lijkt steeds interessanter te worden. Nieuwe details en toevoegingen aan de cast bewijzen dat we niet een standaard film over een Barbie-pop te zien krijgen.

Het is al bekend dat Greta Gerwig de film regisseert op basis van een script dat ze samen met Noah Baumbach schreef. Margot Robbie zal te zien zijn als Barbie, naast Ryan Gosling als Ken.

Barbie krijgt nog meer grote namen
Nu meldt Kyle Buchanan van The New York Times dat de film meerdere incarnaties bevat van zowel Ken (Gosling, Liu en Gatwa) als Barbie (Robbie, Rae en Nef). En het is onthuld via The Irish Sun dat zanger Dua Lipa en Saoirse Ronan rollen in de film zullen spelen.

Andere rollen komen van America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Michael Cera, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Will Ferrell, Kingsley Ben-Adir, Emerald Fennell, Hari Nef, Ncuti Gatwa, Rhea Perlman, Scott Evans en Connor Swindells.

Barbie gaat op 21 juli 2023 in première en neemt het op tegen Christopher Nolans atoombomdrama Oppenheimer die ook bomvol sterren zit.

NieuwsFilm