De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Jeffrey Kouters 24 mei 2022 16:23 in Netflix
Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 F*ck de Liefde 2 (2022)
Regie: Aram van de Rest en Appie Boudellah | Cast: Bo Maarten, Géza Weisz, Yolanthe Cabau, e.a.
Nadat haar relatie is stukgelopen, keert Lisa terug naar Nederland. Kiki gaat trouwen en organiseert een vrijgezellenvakantie naar Ibiza. Lisa en Angela gaan mee. Op het eiland raakt Lisa gecharmeerd van Noah. Maar dan duikt Jim ineens op. Hij wil na een lange wereldreis zijn relatie met Lisa een nieuwe kans geven.

#2 A Perfect Pairing (2022)
Regie: Stuart McDonald | Cast: Victoria Justice, Adam Demos, Luca Sardelis, e.a.
Wijnkenner Lola Alvarez uit Los Angeles besluit voor zichzelf te beginnen en reist af naar Australië om haar idee te pitchen aan een bekend familiebedrijf. Haar idee kan niet op steun rekenen en om toch aan geld te komen, gaat ze aan de slag als schapenverzorgster van dezelfde familie. Dan ontmoet ze Max Vaughn, een ruige, mysterieuze man. Al snel springen de vonken over.

#3 Jackass 4.5 (2022)
Regie: Jeff Tremaine | Cast: Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, e.a.
Na meer dan tien jaar komen de Jackass-leden nog één keer samen om een film vol idiote stunts te maken. Johnny en zijn team gaan nog een stapje verder dan vroeger. Zo experimenteren ze met kanonnen, spinnen, elektrische stoelen en nog veel meer. Deze versie bevat nooit eerder vertoonde beelden.#4 Senior Year (2022)
#5 Toscana (2022)
#6 John Wick 3 - Parabellum (2019)
#7 F*ck de liefde (2019)
#8 Lion du périph (2022)
#9 Barbie: De Prinsessenschool (2011)
#10 Don't Breathe 2 (2021)


NieuwsFilm