De trailer van de duistere komedie The Menu is zojuist gelanceerd

De trailer van de duistere komedie The Menu is zojuist gelanceerd

Wát er precies op het menu staat is nog niet duidelijk, maar de trailer voor The Menu is in ieder geval onheilspellend.

De trailer van 'The Menu' is zojuist gelanceerd en beloofd een hele sterke cast. The Menu is de nieuwste productie van producent Adam McKay, die ook bekend staat om zijn Oscar-genomineerde film Don't Look Up.

In de hoofdrol zien we Anya Taylor-Joy, die onder andere bekend staat om haar werk in The Northman en Peaky Blinders. Naast haar in de hoofdrol zien we ook Nicholas Hoult die bekend staat om zijn werk in X-Men: Apocalypse en Mad Max: Fury Road.

In 'The Menu' bezoeken de sterren een exclusief restaurant op een afgelegen eiland om mee te genieten van een proeverij van het allerhoogste kaliber. Hoewel dit goed klinkt, blijkt het allemaal wat minder smakelijk te zijn dan verwacht. Het enige wat duidelijk is over het verhaal is te zien in de trailer.

The Menu trailer wijst op een unieke productie
In de trailer krijgen we een introductie op het eiland, het restaurant en de koks die hier aan de slag gaan met eetbare kunst. maar de stemming krijgt al snel een duister tintje wanneer het eten plaats maakt voor psychologische spelletjes en cultachtige taferelen.

The Menu is vanaf 18 november, 2022 te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder:


NieuwsFilm

meest populair