Opvallend: 'Thor: Love and Thunder' heeft een wel heel korte speelduur

Opvallend: 'Thor: Love and Thunder' heeft een wel heel korte speelduur

Kortere films lijkt een nieuwe trend te worden bij Marvel.

Marvel heeft de officiële speelduur van Thor: Love and Thunder bekendgemaakt. De superheldenfilm met Chris Hemsworth in de hoofdrol blijkt een van de kortere avonturen van de studio te worden.

Gisteren verscheen de speelduur van de film al op de site van de grote Amerikaanse bioscoopketens AMC en Cineworld. Dit werd opgepakt door diverse media. FilmTotaal kan deze informatie nu bevestigen: Thor: Love and Thunder heeft een speelduur van 1 uur en 59 minuten.

Vrij kort
Daarmee wordt de vierde film rondom de Noorse dondergod vrij kort. Slechts zes eerdere Marvel-films hadden een kortere speelduur. De laatste film met een vergelijkbare speelduur stamt uit 2018. Toen verscheen Ant-Man and the Wasp; een prent met een speelduur van 1 uur en 58 minuten.

De recent verschenen Marvel-film ]Doctor Strange in the Multiverse of Madness heeft een speelduur van 2 uur en 6 minuten. Aangezien daar de vaart lekker in zit, mogen we aannemen dat ook Taika Waititi een vlot (en fantastisch!) avontuur voor ons in petto heeft.


Thor: Love and Thunder is vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscopen te zien. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop.

NieuwsFilm

meest populair