De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Persuasion (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Carrie Cracknell | Cast: Dakota Johnson, Cosmo Jarvis, Henry Golding, e.a.
Anna Elliot liet zich acht jaar geleden door haar familie overhalen om niet te trouwen met haar grote liefde Frederick Wentworth vanwege zijn bescheiden afkomst. Daar zit ze nog altijd mee. Wanneer hij weer opduikt, blijkt hun verleden nog altijd zeer te doen. De grote vraag is of Elliot deze tweede kans op ware liefde aangrijpt.

The Sea Beast (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Williams | Cast: Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, e.a.
Maisie Brumble, een jong weesmeisje, verstopt zich op het schip van een groep legendarische zeemonsterjagers. De grootste held onder hen is Jacob Holland. Als verstekeling gaat ze mee op een epische reis door onbekende wateren om uiteindelijk samen met Holland geschiedenis te schrijven.

Girl in the Picture (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Skye Borgman
In deze spannende misdaaddocumentaire over de foto van een jong meisje en haar vader verandert een mysterie in een nachtmerrie. Wanneer Tonya Hughes stervend langs de weg wordt gevonden en een zoon achterlaat die haar man beweert te zijn, stuiten onderzoekers op steeds meer opvallende details. Zo blijkt de identiteit van de vrouw helemaal niet te kloppen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair