3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Shame (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Michael Fassbender, Carey Mulligan, James Badge Dale, e.a. | Te zien op: Prime Video
De seksverslaafde dertiger Brandon uit New York duikt vrijwel met elke vrouw in bed, maar weet met geen enkele een relatie te onderhouden. Wanneer zijn eigenzinnige, jongere zus Sissy bij hem in zijn appartement komt wonen, loopt Brandons leven uit de hand. Brandon mag dan wel in het openbaar de schijn ophouden en een normaal leven te leiden, maar Sissy weet wel beter.

Senior Year (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Hardcastle | Cast: Rebel Wilson, Zoë Chao, Sam Richardson, e.a. | Te zien op: Netflix
Na een mislukte stunt belandt cheerleader Ruby in coma. Twintig jaar later ontwaakt ze pas weer. De wereld om haar heen is flink veranderd en Ruby baalt ervan dat haar droom om koningin van het schoolbal nooit werkelijkheid is geworden. Ze besluit daarom terug naar de middelbare school te gaan om deze alsnog waar te maken.

Judas and the Black Messiah (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shaka King | Cast: Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield, Jesse Plemons, e.a. | Te zien op: HBO Max
In 1968 wordt de charismatische activist Fred Hampton voorzitter van de Black Panther Party in Illinois. Zijn partij wil een einde maken aan de moorden op zwarte mensen en het politiegeweld. De FBI ziet hem als een bedreiging en vrezen een revolutie. De autoriteiten zetten daarom William O'Neal als infiltrant om Hampton en zijn beweging te stoppen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair