Hoofdrolspeler reageert op Insta op cancelen superheldenfilm 'Batgirl'

Hoofdrolspeler reageert op Insta op cancelen superheldenfilm 'Batgirl'

Actrice Leslie Grace komt met Instagram-post.

Warner Bros. Discovery schokte de entertainmentwereld deze week met het nieuws dat het de stekker uit de live-action Batgirl-film heeft getrokken, een project van 90 miljoen dollar dat zich al in de laatste fase van de postproductie bevond. Nu heeft ook de heldin zelf gereageerd.

Heights-actrice Leslie Grace speelde Batgirl in de film, en zij heeft nu haar stilzwijgen over de schokkende annulering verbroken. Op woensdagavond ging Grace naar Instagram om foto's van de Batgirl-productie te delen en haar dank te betuigen aan de cast en crew van de film, evenals aan de fans die het project vanaf het begin hebben gesteund.

Trots en denkwoorden
"Querida familia! Na het recente nieuws over onze film Batgirl, ben ik trots op de liefde, het harde werk en de intentie die de ongelooflijke cast en onvermoeibare crew in deze film hebben gestopt gedurende 7 maanden in Schotland," schreef Grace.

"Ik voel me gezegend dat ik tussen absolute grootheden heb gewerkt en relaties heb gesmeed! Aan elke Batgirl-fan: BEDANKT voor de liefde en het geloof, waardoor ik de cape op me heb kunnen nemen en, zoals Babs het beste zei, 'mijn eigen verdomde held!' Batgirl voor het leven!"


Financieel voordeel
De film van Bad Boys For Life-duo Bilall Fallah en Adil El Arbi was bedoeld voor HBO Max, maar is nu volledig in de ijskast gezet en zal niet worden uitgebracht. Warner Bros. Discovery heeft ervoor gekozen om het project af te schrijven voor belastingdoeleinden.

NieuwsFilm

meest populair