Haar van Brad Pitt was té afleidend op set 'Bullet Train' voor tegenspeler

Over een verblindende uitstraling gesproken...

Mitchell 5 augustus 2022 20:30 in Algemeen
Er gebeuren soms rare dingen op filmsets: opbrandende liefdes, fatale ongelukken, gelukkige toevallen... Maar een oogverblindend kapsel van een tegenspeler is wel een erg vreemde eend in de bijt. Het overkwam Brian Tyree Henry op de set van Bullet Train toen hij oog in oog kwam te staan met het haar van Brad Pitt.

Brad Pitt en Brian Tyree Henry spelen tegenover elkaar in de komische actiefilm Bullet Train, die net uitgekomen is in de Nederlandse bioscopen. David Leitch, eveneens regisseur van John Wick en Deadpool 2, nam de regie van de film op zich naar een scenario van Zak Olkewicz. Deze was gebaseerd op de roman van Kōtarō Isaka.

In de film voert Brad Pitt een ensemblecast aan van diverse acteurs, die allerlei huurmoordenaars spelen, die met elkaar in verband staan en tegenstrijdige doelen hebben. En, niet te vergeten, allemaal bevinden ze zich in een zogenoemde 'bullet train', die op hoge snelheid door het hedendaagse Japan raast.

De haren van Brad Pitt
In een interview met Comic Book vertelde Henry over de filmset en zijn grootste uitdagingen, die blijkbaar op het hoofd van Pitt lagen.

Henry: "Het is echt, echt vervelend. In het laatste deel van de film zitten we samen in de treinwagon en Aarons personage is door het glas gebroken. We moeten zo'n 200 mijl per uur rijden en er is een ventilator, die perfect geplaatst is voor Brad Pitt. Ik vergat letterlijk mijn aanwijzingen omdat ik zo druk bezig was met dat blonde, prachtige haar."

Henry vervolgde uitvoerig: "En hij is zo goed in haarbeheersing, dat hij precies wist wanneer hij ermee moest zwaaien, waardoor ik hem nog meer in het gezicht wilde slaan."

Andere bewonderaars van Brad Pitts haar kunnen nu naar de bioscoop gaan om met eigen ogen de haren van de acteur te bewonderen in Bullet Train.

NieuwsFilm