3 zeer aangrijpende films op Netflix om direct te kijken

Voor de liefhebbers van een goed drama.

Jeffrey Kouters 6 augustus 2022 20:30 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie dramafilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Jackie (2016)
Regie: Pablo Larraín | Cast: Natalie Portman, Greta Gerwig, John Hurt, e.a.
Na de moord op haar man John F. Kennedy, richt heel de wereld zijn blik op de charismatische presidentsvrouw Jackie Kennedy. Ze is een vrouw in rouw, maar moet zich tegelijkertijd sterk zien te houden om het geschokte land gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot en zichzelf hoog te houden.

Wonder (2017)
Regie: Stephen Chbosky | Cast: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, e.a.
De tienjarige Auggie Pullman is een doodnormale jongen met een afwijkend gezicht. Zijn hele leven heeft hij thuisonderwijs gehad. Nu is het moment aangebroken dat Auggie naar een reguliere school gaat. Hij moet de moed verzamelen om de andere kinderen ervan te overtuigen dat hij ondanks zijn uiterlijk net zoals hen is.

Room (2015)
Regie: Lenny Abrahamson | Cast: Brie Larson, Jacob Tremblay, Sean Bridgers, e.a.
Zeven jaar geleden werd Joy ontvoerd door een man genaamd Old Nick. Sindsdien wordt ze gevangengehouden in een afgesloten ruimte verstopt in zijn tuin. Ook heeft ze een kind van hem gekregen; een zoon genaamd Jack. Hij kent de buitenwereld alleen van televisie. Wanneer hij steeds nieuwsgieriger wordt naar de wereld buiten hun kamer, bedenkt Joy een plan om te ontsnappen.Lees ook:NieuwsFilm