Disney+ maakt er een zeldzaam goede week van met nieuwe films

Disney+ maakt er een zeldzaam goede week van met nieuwe films

Behoorlijk veel nieuws op Disney+!

Elke zaterdag zetten we alle nieuwe films op een rij die je op Disney+ kunt zien. Deze week was druk en we zagen een paar bijzondere films verschijnen, waaronder The Salvation en Niemand in de Stad.

Été 85 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: François Ozon | Cast: Félix Lefebvre, Benjamin Voisin, Valeria Bruni Tedeschi
Normandië, '85. De zomervakantie is net van start gegaan als de 16-jarige Alexis na het kapseizen van zijn zeilbootje wordt gered door David. Het is de start van bijzondere vriendschap. David is een droom van een vriend en de jongens hebben samen de tijd van hun leven. Maar zal de droom langer duren dan deze zomer?

The Salvation (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kristian Levring, Kristian Levring | Cast: Mads Mikkelsen, Eva Green
Amerika, 1870. John is een uit Scandinavië afkomstige ex-soldaat. Wanneer hij de moordenaar van zijn familie doodt, krijgt hij de beruchte bendeleider Delarue op zijn dak. Verraden door zijn corrupte en laffe gemeenschap is het aan John om de schurken te doden en van de stad weer een veilige plek te maken.

The Happy Prince (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rupert Everett | Cast: Rupert Everett, Colin Firth, Emily Watson, Colin Morgan
Het onvertelde verhaal van de laatste dagen van het tragische figuur Oscar Wilde. Hij zag zijn eigen falen van een ironisch afstandje en begreep welke keuzes hij verkeerd gemaakt had.

Niemand in de stad (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michiel van Erp | Cast: Julia Akkermans, Anneke Blok, Jacqueline Blom, Gijs de Lange
Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. De plotselinge dood van één van hen zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken wie ze werkelijk zijn.

La tête haute (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emmanuelle Bercot | Cast: Catherine Deneuve, Rod Paradot, Benoît Magimel, Sara Forestier
Malony is een jongen die op het slechte pad geraakt en belandt in de criminaliteit. Florence Blaque, een kinderrechter, en een opvoeder doen er alles aan om hem uit zijn benarde toestand te redden. De film volgt de levenswandel van de jongen van zes tot achttien jaar.

Jusqu'à la garde (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Xavier Legrand | Cast: Léa Drucker, Denis Menochet, Thomas Gioria, Mathilde Auneveux
Een gebroken huwelijk leidt tot een bittere strijd om de voogdij van een jong kind.

High Strung (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Damian | Cast: Keenan Kampa, Nicholas Galitzine, Jane Seymour, Sonoya Mizuno
Ruby Adams is een danseres uit het Middenwesten met een studiebeurs. Ze beleeft haar eerste dag in New York waar ze is komen wonen. Johnnie Blackwell is een Britse muzikant, die voor geld speelt in de metrotunnels. Ruby's wereld is klassiek en gedisciplineerd; deze van Johnnie is er een van improvisatie en de straat. Op een dag brengt een hip hop wedstrijd die uit de hand loopt de twee kunstenaars samen. In eerste instantie botsen ze, maar al snel springen de vonken over. Hun leven zal echter snel verstrikt raken in de valkuilen die opduiken met de concurrentie in New York...

A Perfect Day (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fernando León de Aranoa | Cast: Benicio Del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Mélanie Thierry
Sophie is humanitair hulpverleenster en pas net nieuw in het vak. Een perfecte dag bestaat voor haar uit een ontbijt op bed, seks en vervolgens een vlucht naar een conflictgebied. Als zij samen met haar doorgewinterde collega's alles op alles moet zetten om watervoorziening voor een verlaten gemeenschap te regelen, moeten ze een groep criminelen voor zien te blijven.

NieuwsFilm

meest populair