Eddie Murphy is terug in iconische Axel Foley-jas op eerste foto 'Beverly Hills Cop 4'

Eddie Murphy is terug in iconische Axel Foley-jas op eerste foto 'Beverly Hills Cop 4'

Oftewel 'Beverly Hills Cop: Axel Foley'...

De opnames van het Netlfix-project Beverly Hills Cop: Axel Foley, het vierde deel rondom Eddie Murphy's grofgebekte rechercheur met de vlotte babbel uit Detroit, is inmiddels begonnen met draaien.

Op Twitter slaagde gebruiker @lesley_dis erin om in de buurt van de set te komen en een snelle foto te maken van Murphy in het iconische jasje:

"Naar huis rijden en langs de filmset. Niet helemaal ongewoon, maar het was zeldzaam actief. Ik stopte voor rood licht en keek om me heen, realiseerde me dat het 'Beverly Hills Cop' was en maakte oogcontact met Eddie Murphy na een opname. We knikten gewoon 'hallo' naar elkaar lol!" luidt het onderschrift. Bekijk het kiekje door hier te klikken.

Bijna 30 jaar later
In Beverly Hills Cop: Axel Foley zullen we (zoals gebruikelijk) een oudere versie van het personage zien die zich moet zien aan te passen aan een compleet andere, gedigitaliseerde en vernieuwde wereld.

Met eerder Coming 2 America liet Murphy al zien dat hij nog steeds in staat is om zijn oude rollen met de nodige grappen weer op kan pakken.

NieuwsFilm

meest populair