Welke van de vele 'Predator'-vervolgen mag zich de beste noemen?

Welke van de vele 'Predator'-vervolgen mag zich de beste noemen?

Reddit zocht het uit...

Er is geen franchise zo inconsistent als Predator. Waar het vaak met het deel minder wordt, heerst er hier al jaren een debat over welke van de (inmiddels) 6 opvolgers het dichtst in de buurt komt van de klassieker van John McTiernan met Arnold Schwarzenegger.

Prey, de recente toevoeging aan streamingdienst HULU, heeft kritisch misschien wel de beste recensies van allemaal gekregen, maar qua oordeel van het publiek zijn de meningen behoorlijk verdeeld, zo blijkt.

Predator 2 werd lauw ontvangen, maar heeft altijd een speciaal plekje in het hart van veel fans gehouden. Spin-off Alien vs. Predator en de opvolger Aliens vs. Predator: Requiem worden gezien als de bodem van het putje met The Predator ergens hangend in het midden.

Je zou voorzichtig kunnen zeggen dat het succesvolle Predators stiekem "het beste vervolg" is, want naast dat deze goed scoorde bij zowel critici als bioscoopbezoekers, steekt het veel fans dat er nooit een tweede deel is gemaakt, ondanks een box-office winst van ruim $160 miljoen dollar.

Tijd voor een nieuwe poll!
De onderstaande vraag was dus simpel. Uiteraard telden we het origineel uit 1987 niet mee, want dan liett de uitkomst zich vrij gemakkelijk raden: Jullie hebben gesproken en de definitieve uitkomst ziet er als volgt uit:

33% Prey (2022)
30% Predator 2 (1990)
24% Predators (2010)
11% The Predator (2018)
2% Alien vs. Predator (2004)
0% Aliens vs. Predator: Requiem (2007)

NieuwsFilm

meest populair