Meer bekende namen in 'Beverly Hills Cop 4'

Nostalgie in aankomst met Axel Foley!

Bram de Groot 23 september 2022 07:50 in Algemeen
Gisteren verscheen er op FilmTotaal een bericht over een vijfde Lethal Weapon-film en vandaag hebben we meer nieuws over de vierde Beverly Hills Cop. Het zijn films die goede tijden met jaren 80-politiefilms doen herleven.

Het was al bekend dat Beverly Hills Cop 4, die de titel Beverly Hills Cop: Axel Foley krijgt, veel acteurs laat terugkeren. Deadline meldt nu dat Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, en Bronson Pinchot ook terugkeren.

Reinhold keert terug als Detective Billy Rosewood en Ashton speelt weer Sergeant Billy Taggart. Reiser was eerder te zien als Detective Jeffrey Friedman en Pinchot was het personage Serge, een kunsthandelaar.

Beverly Hills Cop: Axel Foley
Uiteraard is het Eddie Murphy die de hoofdrol als agent Axel Foley vervult in de actiekomedie die geregisseerd wordt door debutant Mark Molloy en geproduceerd wordt door Jerry Bruckheimer.

Nieuwe rollen komen in ieder geval van Taylour Paige (Ma Rainey's Black Bottom, White Boy Rick) en Joseph Gordon-Levitt (The Dark Knight Rises, The Walk) en de film moet uiteindelijk op Netflix in première gaan.

NieuwsFilm