Voor Tim Allen is 'The Santa Clauses' van Disney+ extra speciaal

Voor Tim Allen is 'The Santa Clauses' van Disney+ extra speciaal

De chemie tussen acteurs was extra bijzonder

Voor Tim Allen is de serie The Santa Clauses bij Disney+ extra speciaal. Het is al een eer, dat er een vervolg komt op zijn Santa Clause-films, maar de chemie tussen de acteurs was voor hem extra bijzonder dit keer: "Mijn dochter speelt mijn dochter in de film."

De 69-jarige acteur van films als Toy Story en de serie Home Improvement vond werken met zijn 13-jarige dochter een geweldige ervaring. "Ze maakte een goede indruk bij de selectie en kreeg een meer uitgebreide rol. De zin 'heeft zij dit vaker gedaan?' kwam vaak voorbij. Mijn antwoord is steeds 'nee'."

"Maar zij leest mijn scripts altijd. En wij spelen graag theater thuis. Dan maken wij grapjes. En zij is in staat om een zin eigen te maken naar wat bij haar past."

"Ik dacht dat zij geschikt zou zijn als elf, zodat zij zichzelf een keer zou zien in een film. Maar ze las haar stukje voor en deed dat zo goed, dat zij vroegen of mijn kind een grotere rol mocht hebben. Ik zei dat ik er verder niets mee te maken wilde hebben. Ik wilde mijn dochter niet pitchen."

"Maar zij las zo goed en de casting vond het zo leuk dat zij 13 was en door kon gaan als mijn 13-jarige dochter in de film, dat ze steeds meer te doen kreeg. Het was een geweldige ervaring."

"Toen ik de eerste keer de set op kwam als de kerstman, werd iedereen stil. Kinderen en volwassenen. Ik was vergeten dat dat steeds gebeurt. Het voelt alsof Santa er echt staat."

De Daily Mail deelt foto's van het stel
hier.

NieuwsFilm

meest populair