Netflix/Marvel-held hoopt op terugkeer in Marvel Cinematic Universe

En het liefst samen met een andere buurtheld.

Jeffrey Kouters 29 september 2022 12:28 in Algemeen
Finn Jones hoopt dat Marvel na de terugkeer van Daredevil ook plannen heeft voor zijn personage Iron Fist. Dat vertelt de Britse acteur in een interview met Comicbook.com.
"Ik zou dat personage dolgraag willen blijven spelen en denk dat er nog veel mogelijkheden zijn om hem te verbeteren", vertelt Jones, die de held met gloeiende vuist speelde in onder meer twee seizoenen van zijn serie Iron Fist.

Heroes for Hire
Jones heeft ook een specifiek idee voor een eventuele herintroductie van de straatheld. Hij zou graag een Heroes for Hire-serie willen maken. In de stripboeken is dat de naam van een groep helden die zich laten inhuren door Jan en alleman en hun krachten gebruiken om opdrachten uit te voeren.

Luke Cage, een andere Defender die in de series werd gespeeld door Mike Colter, en Iron Fist vormen vaak de leiders van die groep.

"Ik denk dat dit de meest dynamische en leuke manier zou zijn om deze personages terug te laten keren. Ik vond het geweldig om met Mike samen te werken en vind ook dat Danny en Luke een goede chemie hadden op beeld", vertelt Jones.

Vooralsnog is er niets bekend over eventuele plannen van Marvel Studios om Iron Fist opnieuw te gebruiken. De serie, die oorspronkelijk op Netflix te zien was, is sinds dit jaar te bekijken op Disney+.

NieuwsFilm