Het geheim achter Ana de Armas' sensuele looks

Deze actrice is niet voor niets 'hot'

Vera 4 oktober 2022 08:23 in Celebrity
De 33-jarige actrice Ana de Armas is erg 'hot' op het moment. Als dat niet komt door de verfilming van Marilyn Monroe in Blonde op Netflix, dan komt het wel door de actiefilm The gray man of de nieuwe James Bond-film.

Voor een actiefilm hoor je kracht uit te stralen. Voor een ster als Marilyn Monroe hoor je een en al verleiding uit te stralen. Hoe Ana dat doet? Gelukkig vragen verschillende magazines naar het geheim achter haar sensuele looks. En helpt zij hen graag verder met een kijkje in haar leven.

Actie
Die prachtige, sexy uitstraling komt om te beginnen, doordat zij goed zorgt voor lichaam en geest. Dan komen die sensuele looks beter naar voren. Als zij geen stunts hoeft uit te voeren, zorgt zij ervoor dat haar lichaam sterk blijft en kiest zij voor Pilates. Dat houdt haar mentaal gezond op de filmset, zegt zij. Maar het verklaart ook haar strakke lichaam en 'killer legs'. Ook wandelt zij veel buiten - op het strand of in de bergen, en vaak met haar hond.

In een actiefilm doet Ana de Armas als het even kan een stunt zelf. Daar is kracht voor nodig en daar traint zij op, zo'n 5 uur per dag. "Ik doe dan echt intense krachttraining en choreografie. In het weekend ga ik naar de schietbaan om te oefenen met de wapens die ik hoor te gebruiken in de scènes."

Huidverzorging
Door de dikke laag make-up op filmsets, zoals voor Marilyn Monroe, kan Ana de Armas last krijgen van uitslag. Haar huid is erg gevoelig. Tussen het filmen door gebruikt zij zo weinig mogelijk make-up en houdt het alleen bij de basis, zodat haar huid kan herstellen. "Ik probeer mijn stress te minderen, want anders verschijnt er zo een puistje."

In de loop der jaren heeft zij haar huidverzorging aangepast naar haar huid. Zij combineert de merken La Mer, Estée Lauder en Coola. "Ik heb zoveel producten gebruikt die duur, cool of geweldig waren. Maar ze werkten niet bij mij. Iedereen zou zelf een passende oplossing moeten vinden, weg van de massa."

Transformatie
Hoe Ana de Armas fit blijft, staat hier in Womens Health. Haar huidverzorging staat hier. Een kijkje in haar transformatie naar Marilyn staat hieronder in haar Instagram-bericht.NieuwsFilm