'Rotten Tomatoes'-score van 'Halloween Ends' is enger dan Michael Myers zelf

'Rotten Tomatoes'-score van 'Halloween Ends' is enger dan Michael Myers zelf

Kijken of skippen?

Het einde van de Halloween-franchise (voor zolang het duurt) kreeg deze week zijn afsluiter met heel toepasselijk Halloween Ends.

De hype was er genoeg, maar de kritische ontvangst blijkt opnieuw fors tegen te vallen. Gezien de wisselvallige geschiedenis van alle sequels door de jaren heen, is dit wellicht voor sommigen geen verrassing.

Met een huidige score van 39% na meer dan 150 recensies op de beruchte website Rotten Tomatoes lijkt het een ongelukkig afscheid te worden voor de in 2018 met succes door David Gordon Green begonnen trilogie.

Maar fans zijn vooral bezig met de universele vraag: Is deze derde inzending beter dan het vorig jaar verschenen Halloween Kills?

Reacties
Voorlopig nog wel, maar het meest brutaal was een fan die vond dat de reeks, ooit bedacht door de briljante geest van John Carpenter, inmiddels was afgedaald tot het bedenkelijke niveau van 'Fast & Furious'.

En dit geeft weinig goede hoop voor de reboot van The Exorcist, die volgend jaar uit moet komen, welke ook geleid wordt door Green.

NieuwsFilm

meest populair