Waarom Sylvester Stallone's Rocky Balboa toch stiekem in 'Creed III' zit

Waarom Sylvester Stallone's Rocky Balboa toch stiekem in 'Creed III' zit

Verrassing voor de fans...

Er is al meerdere keren over geschreven, het aankomende Creed III wordt de eerste film in de Rocky-franchise waar de iconische bokser van Sylvester Stallone niet langer zijn opwachting maakt.

Toch lijkt er een kleine kans aanwezig dat het personage wel gewoon stiekem verschijnt, maar wordt dit traditioneel geheim gehouden.

Want afgezien van een korte vermelding in de trailer, verlegt dit derde deel de focus volledig naar Adonis Creed (Michael B. Jordan) en zijn gezin met Rocky niet meer in een grote bijrol als zijn mentor/coach.

Verschillende mogelijkheden
Aan het eind van Creed II schudde Rocky de hand van Adonis en zei tegen hem: "Het is jouw tijd", een duidelijke overdracht van de fakkel en een ontroerend, maar passend afscheid voor bedenker Stallone.

We zagen Rocky voor het laatst toen hij zich verzoende met zijn zoon Robert (een onverwachtse cameo van acteur Milo Ventimiglia, 12 jaar na Rocky Balboa).

Zo'n zelfde cameo zou Stallone kunnen vervullen en anders een flashback, maar dat we zijn gezicht helemaal niet gaan zien, lijkt onwaarschijnlijk.



NieuwsFilm

meest populair