Deze 'Goodfellas'-acteur had bijna een cameo in 'Zombieland'

Deze 'Goodfellas'-acteur had bijna een cameo in 'Zombieland'

Het had anders kunnen lopen

Scenarioschrijver Rhett Reese deelt een opvallend feitje over de ontwikkeling van de horrorkomedie Zombieland (2009). Voordat Bill Murray zijn legendarische bijrol kreeg, was er een andere acteur gevraagd om de kleine bijrol te spelen, namelijk Joe Pesci.

Op zijn Twitter-account deelt Reese, die verantwoordelijk is voor meerdere kaskrakers zoals Deadpool 1 & 2 en het recent verschenen Spiderhead een interessant nieuwtje over de mogelijke cameo van Pesci en over waarom het hem uiteindelijk niet is geworden.

Grappige bijrol
In de film gaan onder andere Jesse Eisenberg, Woody Harrelson en Emma Stone op een roadtrip tijdens een zombie-apocalypse. Terwijl de personages in een verlaten Hollywood in een huis inbreken, blijkt Bill Murray (die in de film zichzelf speelt), daar nog te wonen.

De bijrol was aanvankelijk bedoeld voor Patrick Swayze (Dirty Dancing, Ghost), die helaas wegens zijn ziekte niet mee kon doen. Voordat Murray werd aangesteld hadden de scenarioschrijvers en producenten de rol liever naar Joe Pesci zien gaan.

Kleine Rol
Volgens Reese hadden de producenten van de film aangegeven bij Pesci's impresario dat het om een kleine rol ging. Joe Pesci reageerde daar niet al te goed op.

"Er bestaan geen kleine rollen, enkel weinig geld", aldus Pesci.



Zombieland 3
Er zijn helaas nog geen details bekend omtrent een eventueel vervolg op Zombieland: Double Tap. De eerste Zombieland-film haalde wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar op aan de Box Office, daarmee is het een van de best verdienende zombiefilms ooit.

Hieronder de trailer van Zombieland:



NieuwsFilm

meest populair