Cameron Diaz sloeg deze wereldberoemde acteur in zijn gezicht tijdens mislukte date

Cameron Diaz sloeg deze wereldberoemde acteur in zijn gezicht tijdens mislukte date

Matthew Perry deelt zijn verhaal over de actrice toen zij stoned was.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen over de Friends-acteur Matthew Perry. Hij bracht recentelijk namelijk zijn autobiografie uit, waarin behoorlijk wat 'sappige weetjes' staan over zijn leven maar ook over andere sterren. Vandaag doet weer een nieuw verhaal uit zijn boek de ronde.

Er wordt veel gesproken over zijn autobiografie. Zo haalt Perry bijvoorbeeld keihard uit naar Keanu Reeves (al verontschuldigde de acteur zich hier eerder vandaag wel nog voor) en ook heeft hij het over zijn korte relatie met Julia Roberts. Nu laat hij zich weer uit over een andere date met een beroemde actrice.

Geen succes
Het gaat hier om niemand minder dan Cameron Diaz. Hoewel hij nooit een relatie met de actrice heeft gehad, kwam het wel van een date, maar ook dit was niet echt een succes. In zijn boek schrijft Perry dat hij een afspraakje had met de actrice, net nadat haar relatie met Justin Timberlake tot een einde was gekomen.

Erg geïnteresseerd leek ze echter niet. Zo staat er bijvoorbeeld dat Diaz meteen 'high' werd en totaal geen oog had voor Perry. Daar bleef het echter niet bij...

Klap
Perry en Diaz waren met een groep vrienden en besloten Pictionary te spelen, maar dit verliep toch iets anders dan verwacht. Zo zegt Perry: "Ik maakte een opmerking die zij niet zo leuk vond. Toen sloeg ze me gewoon in mijn gezicht, al zei ze dat dit een 'ongelukje' was en mijn schouder probeerde te raken"

Blij was Perry zeker niet: "Ik antwoordde: "Vind jij dit f*cking normaal?!"" Van een relatie tussen de twee sterren kwam het dan ook niet, al laat de acteur in zijn boek wel meer los over dating-leven met andere bekendheden zoals o.a. Neve Campbell en Rachell Dunn.

NieuwsFilm

meest populair