Zit de superschurk Doctor Doom in 'Black Panther: Wakanda Forever'?

Zit de superschurk Doctor Doom in 'Black Panther: Wakanda Forever'?

Producer Nate Moore geeft aan of de geruchten waar zijn

Toen Chadwick Boseman 2 jaar geleden overleed, moest de toekomst voor Wakanda veranderen. In Black Panther: Wakanda Forever wordt dan ook de focus gelegd op de andere personages in Wakanda en op nieuwkomers waaronder Ironheart. Fans geloofden dat er ook kans was op een debuut van een ander bekend personage.

Het zou gaan om de superschurk Doctor Doom die een tegenstander zou gaan worden van Wakanda. Het logo van de film ziet er ook metaalachtig uit. Dit zou een hint kunnen zijn naar het debuut van Victor Von Doom. Toch blijkt het dat het nooit een optie was om de schurk naar Wakanda te brengen.

Producer Nate Moore over de geruchten
In een interview met Phase Zero laat producer Nate Moore zich uit over de geruchten:

'Het is nooit een optie geweest, maar ik snap de geruchten. Het is een leuk personage en Latveria is geweldig. Maar toen we besloten om Namor de tegenstander te maken, hadden we de volledige focus op hem.'

In de comics is Latveria de wereld waar Doom vandaan komt en hij is de tegenstander van de Fantastic Four. Ondanks dat het duidelijk is dat hij niet te zien gaat zijn in de film zou Doom een goede tegenstander zijn. Zijn intelligentie lijkt op dat van Shuri (Letitia Wright). Wel is er nog een gerucht dat we hem gaan zien in een filmpje tijdens de aftiteling.

NieuwsFilm

meest populair