Johnny Depp toont nieuwe mannenlijn in lingerieshow 'Savage X Fenty' van Rihanna

Johnny Depp toont nieuwe mannenlijn in lingerieshow 'Savage X Fenty' van Rihanna

Opnieuw een waar spektakel

Johnny Depp zal ook in de modeshow van Rihanna te zien zijn. De scheiding van The Pirates of the Caribbean-ster van Amber Heard zorgt nog steeds voor verdeeldheid. Sommigen zullen dus niet blij zijn met de ex van de heldin uit Aquaman.

De jaarlijkse Fashion X Fenty is toe aan de vierde uitzending en zal op 9 november 2022 te zien zijn bij Amazon Prime Video. Net als andere jaren zullen ook andere sterren verschijnen. Het belooft opnieuw een waar spektakel te worden.

Waanzinnig succes
De kledinglijn van de Umbrella-zangeres is een waanzinnig succes. Het feit dat haar lingerie zich richt op alle maten en vormen zorgt ervoor dat iedereen zich opgenomen voelt in haar Fenty-lijn. Verwacht wordt dat Johnny Depp de nieuwe mannenlijn zal laten zien.

Rihanna, die weer in de spotlights staat met haar liedje voor de nieuwste Black Panther Wakanda Forever-film vertelt: "Ik wilde elke vrouw opnemen. Ik wilde allerlei verschillende types en uitstralingen op het podium. Ik wilde verschillende rassen, verschillende leeftijden en culturen. Ik wilde dat elke vrouw zichzelf kon toejuichen. Het land is van ons."

Baanbrekend
Amazon zelf adverteert de show als baanbrekend en grensoverschrijdend. Het belooft een verleidelijk en hypnotisch event te worden. Het mooie is, dat Amazon meteen de lingerie- en loungewear in werkelijk alle maten meteen in de webwinkel zal aanbieden.

Het artikel in Comic Book staat hier. Het Instagram-bericht van Rihanna met een stukje van het filmmuziek staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair