De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Jeffrey Kouters 8 november 2022 18:24 in Netflix
Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Enola Holmes 2 (2022)
Regie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a. | Kijk direct
Enola Holmes neemt haar eerste zaak als detective aan. Ze wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen rondom een meisje dat spoorloos is verdwenen. Om de zaak tot een goed einde te kunnen brengen, moet ze niet alleen beroep doen op haar vrienden, maar ook op haar bekende broer Sherlock. Enola en haar team stuiten al snel op een grote samenzwering.

#2 Marokkaanse bruiloft (2022)
Regie: Johan Nijenhuis | Cast: Soumaya Ahouaoui, Walid Benmbarek, Nabil Aouled Ayadi, e.a. | Kijk direct
Yasmine hoopt het te maken als strafrechtadvocaat en is volledig gefocust op haar carrière. Haar ouders zijn trots, maar maken zich ook zorgen. Iedereen in hun gemeenschap is namelijk al getrouwd of staat op het punt dat te doen, terwijl Yasmine nog vrijgezel is. Aangespoord door haar omgeving gaat Yasmine op zoek naar liefde.

#3 The Takeover (2022)
Regie: Annemarie van de Mond | Cast: Holly Mae Brood, Frank Lammers, Géza Weisz, e.a. | Kijk direct
Mel is een ethische hacker die klanten helpt met het in orde maken van hun systemen. Wanneer ze wordt beschuldigd van moord na het ontdekken van een privacyschandaal, wordt ze opgejaagd door zowel de politie als een duistere corporatie. Mel moet de autoriteiten zien te ontwijken terwijl ze achter de criminelen aangaat die haar proberen te chanteren.


#4 Im Westen Nichts Neues (2022)
#5 Enola Holmes (2020)
#6 The Good Nurse (2022)
#7 Last Holiday (2006)
#8 Morbius (2022)
#9 War (2007)
#10 Gridiron Gang (2006)


NieuwsFilm