HBO Max voegde deze films nieuw toe afgelopen week

HBO Max voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Hier het aanbod op HBO Max.

Hieronder vind je het hele lijstje met alle nieuwe films die HBO Max heeft toegevoegd. We duiken meteen in het, behoorlijk drukke, overzicht van deze week.

Say Hey, Willie Mays! (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nelson George | Cast: Vin Scully, Willie Mays, Reggie Jackson, Barry Bonds
Volg Mays' leven vanaf zijn eerste jaren bij het spelen in Birmingham, om deel uit te maken van de eerste televisiewedstrijden in New York, en later tijdens het hoogtepunt van de burgerrechtenbeweging in het Westen.

The Wedding Crashers (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Dobkin | Cast: Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken, Rachel McAdams
De overtuigde vrijgezellen John en Jeremy hebben de perfecte manier gevonden om meisjes op te pikken voor één avond: op huwelijken! Onder valse voorwendselen nodigen ze zichzelf uit voor gratis champagne, eten en de mooiste bruidsmeisjes die niets liever willen dan een man vinden...En het mooiste is: aan het einde van de avond verdwijnen ze weer zonder verplichtingen... Hun versiertrucs halen alleen niets meer uit wanneer John onverwachts verliefd wordt op een bruidsmeisje. Om haar hart te winnen moet John alles uit de kast halen, omdat zij ook al plannen heeft voor een huwelijk met iemand anders...

The Notebook (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Cassavetes | Cast: Tim Ivey, Gena Rowlands, Starletta DuPois, James Garner
Allie Hamilton komt begin jaren '40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf 't eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.

The Human Voice (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pedro Almodóvar | Cast: Tilda Swinton, Agustín Almodóvar, Agustín Almodóvar, Miguel Almodóvar
The Human Voice is een korte film van Pedro Almodóvar, gebaseerd op het beroemde toneelstuk 'La voix humaine' van Jean Cocteau. In Tilda Swinton vond Almodóvar de ideale vertolker van het personage dat hem al decennia inspireert: een verlaten en ontredderde vrouw. Een vrouw (Tilda Swinton) komt thuis en wacht op de man die haar verlaten heeft. Zijn koffers staan klaar, maar hij komt niet. Ook de hond is rusteloos zonder zijn baasje. Tijdens een telefoongesprek tussen de vrouw en haar ex-geliefde worden we deelgenoot van haar wanhoop, rusteloosheid en sarcasme. Haar wereld stort ineen. Eerst figuurlijk, daarna letterlijk.

Portrait of a Lady on Fire (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Céline Sciamma | Cast: Noémie Merlant, Adele Haenel, Luàna Bajrami, Valeria Golino
Op een afgelegen eiland bij Bretagne aan het einde van de 18e eeuw, krijgt kunstenares Marianne (Noémie Merlant) de opdracht om het huwelijksportret van Heloïse (Adèle Haenel) te schilderen. De eigengereide Heloïse staat niet te springen om het huwelijk, dus maakt Marianne het portret zonder haar medeweten. Tijdens lange wandelingen aan de Franse kust observeert ze haar model uitvoerig: haar bewegingen, haar blik, een zeldzame glimlach. 's Nachts werkt Marianne stiekem aan het schilderij. In Heloïses laatste dagen van vrijheid, groeit de aantrekkingskracht tussen de twee vrouwen, totdat uiteindelijk de liefde ontvlamt.

Julieta (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pedro Almodóvar | Cast: Adriana Ugarte, Rossy de Palma, Inma Cuesta, Michelle Jenner
In 2015 staat het leven van Julieta op het punt uit elkaar te vallen. 30 jaar eerder zien we een betere kant van haar leven.

Hellboy (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Ron Perlman, John Hurt, Selma Blair, Rupert Evans
In de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog zoeken de Nazi's hun toevlucht tot zwarte magie om hun verloren zaak nog te redden. De Geallieerden bestormen het kamp waar de ceremonie plaats vindt, maar niet voordat de demoon Hellboy opgeroepen is. Wanneer Hellboy opgroeit besluit hij zijn krachten te gebruiken voor het bestrijden van het kwaad.

Dolor y gloria (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pedro Almodóvar | Cast: Antonio Banderas, Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia, Nora Navas
Diva Dolorosa is een compilatiefilm waarin fragmenten uit de Italiaanse divafilm aaneengesmeed zijn tot een melodramatische vertelling. We zien hoe de diva zich in een roes laat meevoeren naar het theater, het casino en mondaine feesten. Zij verovert en laat zich veroveren. Nog is ze een femme fatale, die de man geraffineerd manipuleert. Maar als ze passie met liefde verwart, wordt ze zwaar gestraft. De mannen wijzen haar opeens hooghartig af. De diva raakt wanhopig en raakt, na mislukte zelfmoordpogingen, in een hysterische staat. Dan volgt het ziekbed waarin het fraaie lichaam verwelkt. Muziek noch bloemen brengen troost en herinneren de in een femme fragile veranderde fatale vrouw slechts aan de vergankelijkheid van de jeugd. Uiteindelijk verdwijnt ze, gehuld in opwaaiende witte gewaden, tussen de bomen van een somber, onheilspellend bos.

And the Band Played On (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roger Spottiswoode | Cast: Matthew Modine, Alan Alda, Patrick Bauchau, Nathalie Baye
In 1981 ontdekken onderzoekers een mysterieuze, nieuwe ziekte, die naar het schijnt vooral homoseksuele mannen treft. Twee verschillende onderzoeks-teams (een Amerikaanse en een Franse) proberen het (wat later blijkt) HIV-virus te onderzoeken en een naam te geven.

And Starring Pancho Villa as Himself (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bruce Beresford | Cast: Antonio Banderas, Eion Bailey, Alan Arkin, Jim Broadbent
Pancho Villa (Antonio Banderas) speelt de hoofdrol in dit waargebeurde verhaal over hoe deze Mexicaanse revolutionair een cameraploeg vanuit Hollywood toelaat om hem te filmen in de strijd.

NieuwsFilm

meest populair