Chris Hemsworth met flinke bierbuik op set 'Thor: Love and Thunder'

Chris Hemsworth met flinke bierbuik op set 'Thor: Love and Thunder'

Zonder visual effects blijft het toch een beetje apart.

Wij kennen allemaal Chris Hemsworth (Extraction, Spiderhead) als Thor in het MCU. Zowel de acteur als de door hem gespeelde superheld zijn niet vies van een intensieve lichaamsverandering.

De Australische acteur veroorzaakte enige hilariteit met zijn rol in Avengers: Endgame, waarin hij het allemaal niet meer zag zitten en er een redelijk ongezonde levensstijl aan overhield. Het was voor het publiek erg wennen om de, normaal goed gespierde Noorse God, nu met een bierbuik te zien.

Work-Out
In de meest recent Thor-film Thor: Love and Thunder zien we hoe Thor weer in vorm komt om de kwaadaardige Gorr (gespeeld door Christian Bale) te confronteren. Chris Hemsworth deelt nu een grappig filmpje op zijn Instagram-account waar hij ons laat zien hoe die scènes zijn opgenomen.



Natalie Portman
Hemsworth was niet de enige die goed in vorm moest komen voor zijn rol. Medespeelster Natalie Portman, die in de film het personage Mighty Thor speelt, heeft ook flink wat spiermassa moeten opbouwen. Ze gaf in een interview met Vanity Fair aan het een bijzondere ervaring te vinden.

"Het helpt enorm om meer in het personage te kruipen, het veranderde zelfs mijn manier van bewegen. Het is te gek om mij voor het eerst in mijn leven echt sterk te voelen", aldus Portman.

NieuwsFilm

meest populair